Minulla on ollut vaikeuksia päästä Vuodatuksen blogeihin viime aikoina. Ongelma ei ole mitenkään uusi, vaan valitettavasti melko jatkuva. Joskus Vuodatus toimii moitteettomasti, mutta sitten liian usein se kuitenkin tökkii.

 

Joskus Vuodatukseen pääseminen kestää ja kestää. Joskus sivulle ei pääse senkään jälkeen - puhumattakaan siitä, että pääsisin kirjautumaan tähän Luova Lauantai -blogiin.

 

Haluakin nyt kysyä, mitä mieltä olisitte, jos muuttaisin Luovan Lauantain toiseen blogialustaan? Haluan säilyttää sivun ulkoasun melko samana, joten otsikkokuvan ottaisin mukaan ja liittäisin uuteen blogiin.

 

Ajattelin myös, että uuteen blogipohjaan olisi mukava lisäillä osallistujien blogiosoitteita sitä mukaa kuin haasteisiin osallistutaan. Jokaiseen haasteeseehan ei ole pakko osallistua eli ei huolta sen suhteen.

 

Tässäkin blogissa tuo lista on, mutta sitä tuskin on päivitetty, joten osaa blogeista ei varmaan ole enää olemassakaan.

 

Luonnollisesti tämä alkuperäinen LL jäisi tänne julkiseksi ja siihen olisi linkki myös uudessa blogissa.

 

Mitä mieltä olette? Jos on muita ideoita, niin antakaa palaa nekin samaan hintaan! Ja aihe-ehdotuksiakin saa esittää joko kommenttilootaan tai spostilla minulle syanid@gmail.com

 

Terveisin

Elegia

 

Ps. Huomatkaa, että 104. haaste KANSI on edelleen voimassa viikon eli osallistumaan ehtii vielä hyvin! Seuraava haaste tulee uunista ulos 17.3.

 

Edit: Tässä linkki prototyyppiin.Loin ihan uuden tilin eli jos jossain vaiheessa Luovan Lauantain pitäjä vaihtuu tai mukana on useampia ylläpitäjiä, niin he saavat myös tunnukset.