2. haasteen aihe: Varjo

Toteutustapa, tyyli ym. ovat vapaita, mutta lue säännöt huolella blogin vasemmasta reunasta. Tavallisilla valokuvilla ei voi osallistua, vaan täällä keskitytään muuhun kuvataiteeseen. Voit osallistua siis vaikkapa piirroksin, maalauksin, veistoksin, tietokonegrafiikalla, sarjakuvalla, kollaasilla tms. Työn täytyy tietenkin olla sinun tekemäsi, vaikka esim. kollaasissa voi käyttää muiden tekemiä osia.

Toteuta ideasi kahden viikon sisällä haasteen julkistamisesta ja julkaise valmiin työn kuva blogissasi. Lisää sitten suora linkki (permalinkki) siihen tämän haasteen kommenttiosioon. Vuodatuksessa pääset merkinnän omalle sivulle klikkaamalla työsi postauksen otsikkoa.
Bloggerissa staattinen osoite on yleensä postauksen lopussa, voit klikata esimerkiksi päivämäärää. Jos postaus aukeaa uudelleen yksinään, tarkka osoite löytyy osoiteriviltä, josta sen voi kopioida hiiren vasemmalla napilla kommenttilootaan.

Linkkien siirtymiseen varsinaiseen postaukseen voi mennä jonkin aikaa, joten älä säikähdä, jos sitä ei heti ehditä linkittää.

Tekemisen iloa! :)

P.S. Päivitin viimeinkin osallistujien linkkilistan. Jokainen voisi tarkistaa oman linkkinsä toimivuuden ja sen, että se tosiaan vie oikeaan osoitteeseen ja on nimetty oikein. Jos jokin on pielessä, kertokaa se kommenttilootaan. Kiitos!

-------------------------------------------------------------
Lauantaina 25.11.06 osallistuneet:
Sunnuntaina 26.11.06 osallistuneet:
Maanantaina 27.11.06 osallistuneet:
Tiistaina 28.11.06 osallistuneet:
Keskiviikkona 29.11.06 osallistuneet:
Torstaina 30.11.06 osallistuneet:
Perjantaina 1.12.06 osallistuneet:

Maanantaina 4.12.06 osallistuneet:

Lauantaina 9.12. osallistuneet: