Kiitos jokaiselle joka osallistui kipu-haasteeseen! Hauskaa kun ollaan saatu pari uuttakin osallistujaa viime kertoina! Olette tehneet taas kerran hienoja töitä!

Pysytään vielä vähän henkisellä tasolla, uusi aihe on SIELU!  Miten sinulle on luonteenomaista kuvata Sielua taiteen keinoin? Kaikki tavat maalauksesta veistokseen ja kuvamanipuolointiin on sallittua kunhan muistat säännöt! Niitä voit vilkaista sivupalkista!

Haaste on voimassa pari viikkoa aina joulukuun 17-18. väliseen yöhön saakka. Uusia aiheita voit aina ehdottaa vaikka tuonne kommenttilaatikkoon! Olisko joku teistä innokas ottamaan Luovan Lauantain vetämisen vastuun itselleen? Olen aika pitkään tätä hoitanut ja olisi hauska saada joku toinen vetäjä vaihteeksi mukaan. Homma ei ole suuri, haaste postataan tänne parin viikon välein ja pidetään blogista vähän huolta, toivotetaan uudet tervetulleiksi ja lisätään osallistujaluetteloon jne. Jos olet kiinnostunut niin kerro minulle halustasi alkaa vetovuoroon joko sähköpostilla (löytyy blogista ) tai jätä tänne kommenttilaatikkoon viestiä!

Luomisen iloa!