27. haasteen aihe: Leipää ja sirkushuveja

Kunnallisvaalien alla äänestäjille oli tarjolla monenlaista viihdykettä vakavamman sisällön ohella - leipää ja sirkushuveja, sanottiin jo Rooman valtakunnassa. Muunkinlaisille tulkinnoille on tilaa; aineellinen hyvinvointi ja henkisemmät harrastukset, molempia tarvitaan. Millaisista pienistä tai suurista asioista Sinä löydät hyvän mielen?

Talvipalatsi-haasteeseen tuli 15 vastausta, ja se on oikein hyvä tulos. Mukaan on saatu myös mukavasti uusia tekijöitä. Talvipalatsi-aihetta pidettiin vaikeana, mutta lähestymistapoja löytyi monia. Toisille aihe avautui jonkinlaisena mielentilana, toiset ammensivat historiasta.

1.11. osallistuneet:

4.11. osallistuneet:
6.11. osallistuneet:
8.11. osallistuneet:

Ohjeet lyhyesti:

Toteutustapa, tyyli ym. ovat vapaita, mutta lue säännöt huolella blogin reunasta. Voit osallistua siis vaikkapa piirroksin, maalauksin (toteuttaa voit yhtä lailla tietokoneella kuin käsin), veistoksin, tietokonegrafiikalla, sarjakuvalla, kollaasilla tms.
Tavallisilla valokuvilla ei voi osallistua, ellei kuvaa ole rajusti muokattu - siten, ettei kuva enää näytä valokuvalta. Työn täytyy tietenkin olla sinun tekemäsi, vaikka esim. kollaasissa voi käyttää muiden tekemiä osia.

Toteuta ideasi kahden viikon sisällä haasteen julkistamisesta ja julkaise valmiin työn kuva blogissasi. Lisää sitten suora linkki siihen tämän haasteen kommenttiosioon.