19. haasteen aihe: Katse

Tulkitkaa!

Tutut vanhat ohjeet lyhyesti (lisää löytyy sivupalkista):

Toteutustapa, tyyli ym. ovat vapaita, mutta lue säännöt huolella blogin vasemmasta reunasta.Voit osallistua siis vaikkapa piirroksin, maalauksin (sekä maalaukset että piirrokset voi toteuttaa tietysti yhtä lailla tietokoneella kuin käsin), veistoksin, tietokonegrafiikalla, sarjakuvalla, kollaasilla tms.
Tavallisilla valokuvilla ei voi osallistua, vaan täällä keskitytään muuhun kuvataiteeseen. (Valokuvan täytyy olla muokattu siten, että muokkauksen huomaa hyvin selvästi, niin ettei kuva enää näytä valokuvalta, jotta sillä voi osallistua Luovaan lauantaihin. Tämä siksi, että valokuville on oma Valokuvatorstainsa.) Työn täytyy tietenkin olla sinun tekemäsi, vaikka esim. kollaasissa voi käyttää muiden tekemiä osia.

Toteuta ideasi kahden viikon sisällä haasteen julkistamisesta ja julkaise valmiin työn kuva blogissasi. Lisää sitten suora linkki (permalinkki) siihen tämän haasteen kommenttiosioon. Vuodatuksessa pääset merkinnän omalle sivulle klikkaamalla työsi postauksen otsikkoa.
Bloggerissa staattinen osoite on yleensä postauksen lopussa, voit klikata esimerkiksi päivämäärää. Jos postaus aukeaa uudelleen yksinään, tarkka osoite löytyy osoiteriviltä, josta sen voi kopioida hiiren vasemmalla napilla kommenttilootaan.

Linkkien siirtymiseen varsinaiseen postaukseen voi mennä jonkin aikaa, joten älä säikähdä, jos sitä ei heti ehditä linkittää.

Nauttikaa taiteilusta!

La 26.1.08 osallistuneet:
Su 27.1.08 osallistuneet:
Ma 28.1.08 osallistuneet:
Ti 29.1.08 osallistuneet:
Ke 30.1.08 osallistuneet:
La 2.2.08 osallistuneet: