Kiitos kaikille edelliseen haasteeseen osallistuneille - oli mukava huomata, että osallistujia oli taas niin paljon! Mielenkiintoista oli katsella, miten eri tavoin aihetta käsiteltiin. Jännä huomata, miten yksi sana saa niin paljon erilaisia tulkintoja aikaan, hienoa.

 

Seuraava haastesana on SUMU. Päästä mielikuvituksesi lentoon ja osallistu! Tekotapa on vapaa ja vain luovuus on rajana siinä, miten aihetta lähestyt. Tavalliset valokuvat eivät käy - niitä varten on omat haastebloginsa. Tarkempia ohjeita on sivupalkissa oikealla.

 

Lähden itse matkoille aikaisin lauantai-aamuna, joten en välttämättä ehdi päivittää osallistujalistaa ihan heti. Mutta kommenteistahan toisten töitä pääsee katsomaan. Päivitän listaa heti, kun pääsen taas netin äärelle ja mielenkiinnolla odotan töitänne!

 

Yritän itsekin osallistua, mutta täytyy katsoa onko se mahdollista. Kannettavassani, joka lähtee matkalle mukaan, ei ole PhotoShoppia, joten se hieman rajoittaa tekemisiäni - minä kun en oikein osaa piirtää.

 

Käyn kuitenkin tuttuun tapaan kiertämässä kaikkien osallistujien työt - tekemisen iloa meille!

 

Haaste on voimassa perjantaihin 11.11. (apua, marraskuu jo!) asti. Sen jälkeen tulee uusi haaste. Olen silloin edelleen matkoilla ja aikaero on aika suuri, joten seuraava haaste ilmestyy joko perjantaina 11.11. tai lauantaina 12.11.

 

Terveisin, Elegia

 

VALMIIT TYÖT:

 

Leovi

Aino

Merike

Aina

Holle

Kiirepakolainen

Liplatus

Raija S.

Miiwi

SusuPetal

Usva

Harakka