Olen kovin pahoillani viime viikon haastetauosta. Olen hirveä ihminen, mutta uudenvuoden tohinoissa en tajunnut ajan kulua, ja unohdin laittaa uuden haasteen. Mutta nyt taas haastamaan! Ehkei tämä tähän kuitenkaan kaadu. Siispä:

3. haasteen aihe: Jää

Tässäkin saa tulkita, miten tahtoo. Ainakin pari tapaa käsittää jo tuo yksi sana tuli mieleeni. Toivottavasti aihe inspiroisi. :) Yritän valita sellaisia ajankohtaan sopivia, en tosin tiedä millainen sää Etelä-Suomessa vallitsee, mutta ainakin täällä on juuri nyt jäätäkin ainakin vähän.

Tutut vanhat ohjeet lyhyesti:

Toteutustapa, tyyli ym. ovat vapaita, mutta lue säännöt huolella blogin vasemmasta reunasta.Voit osallistua siis vaikkapa piirroksin, maalauksin (sekä maalaukset että piirrokset voi toteuttaa tietysti yhtä lailla tietokoneella kuin käsin), veistoksin, tietokonegrafiikalla, sarjakuvalla, kollaasilla tms. Tavallisilla valokuvilla ei voi osallistua, vaan täällä keskitytään muuhun kuvataiteeseen. (Valokuvan täytyy olla muokattu siten, että muokkauksen huomaa hyvin selvästi, niin ettei kuva enää näytä valokuvalta, jotta sillä voi osallistua Luovaan lauantaihin.) Työn täytyy tietenkin olla sinun tekemäsi, vaikka esim. kollaasissa voi käyttää muiden tekemiä osia.

Toteuta ideasi kahden viikon sisällä haasteen julkistamisesta ja julkaise valmiin työn kuva blogissasi. Lisää sitten suora linkki (permalinkki) siihen tämän haasteen kommenttiosioon. Vuodatuksessa pääset merkinnän omalle sivulle klikkaamalla työsi postauksen otsikkoa.
Bloggerissa staattinen osoite on yleensä postauksen lopussa, voit klikata esimerkiksi päivämäärää. Jos postaus aukeaa uudelleen yksinään, tarkka osoite löytyy osoiteriviltä, josta sen voi kopioida hiiren vasemmalla napilla kommenttilootaan.

Linkkien siirtymiseen varsinaiseen postaukseen voi mennä jonkin aikaa, joten älä säikähdä, jos sitä ei heti ehditä linkittää.

Luomisen iloa! Ja hyvää loppiaista myöskin.


P.S. Jos sinulla on joku hyvä aihe-ehdotus seuraavaksi aiheeksi, voit jättää myös sen kommenttilootaan. Kiitos! :)

P.P.S. Jos joku on innostunut ryhtymään blogin toiseksi ylläpitäjäksi, niin olisin iloinen. :) Saa ottaa yhteyttä osoitteeseen elea.n@suomi24.fi. Olisi hyvä, jos voisi jakaa hommat. Minulla on erittäin kiireinen kevät tiedossa koulun ja muiden juttujen takia, joten aika voi olla tiukilla.

La 6.1. osallistuneita:
Su 7.1. osallistuneita:
Ma 8.1. osallistuneita:
Ti 9.1. osallistuneita:
Keskiviikkona 10.1. osallistuneita:
Torstaina 11.1. osallistuneita:
Pe 12.1. osallistuneita:
La 13.1. osallistuneita:

Su 14.1. osallistuneita:

Ma 15.1. osallistuneita:
Ke 17.1. osallistuneita: