25. haasteen aihe: Eteenpäin

Mitä on edessäpäin? Missä olet nyt? Minkä suunnan ja nopeuden valitset, kun matka jatkuu? Tulkitse!

Ohjeet lyhyesti (lisää löytyy sivupalkista):

Toteutustapa, tyyli ym. ovat vapaita, mutta lue säännöt huolella blogin reunasta. Voit osallistua siis vaikkapa piirroksin, maalauksin (toteuttaa voit yhtä lailla tietokoneella kuin käsin), veistoksin, tietokonegrafiikalla, sarjakuvalla, kollaasilla tms.
Tavallisilla valokuvilla ei voi osallistua, ellei kuvaa ole rajusti muokattu - siten, ettei kuva enää näytä valokuvalta. Työn täytyy tietenkin olla sinun tekemäsi, vaikka esim. kollaasissa voi käyttää muiden tekemiä osia.

Toteuta ideasi kahden viikon sisällä haasteen julkistamisesta ja julkaise valmiin työn kuva blogissasi. Lisää sitten suora linkki (permalinkki) siihen tämän haasteen kommenttiosioon. Vuodatuksessa pääset merkinnän omalle sivulle klikkaamalla työsi postauksen otsikkoa.
Bloggerissa staattinen osoite on yleensä postauksen lopussa, voit klikata esimerkiksi päivämäärää. Tarkka osoite löytyy silloin osoiteriviltä, josta sen voi kopioida kommenttilootaan.

Linkkien siirtymiseen varsinaiseen postaukseen voi mennä jonkin aikaa, joten älä säikähdä, jos sitä ei heti ehditä linkittää.

Työn iloa!

La 4.10. osallistuneet:

Kari: Vakavia ajatuksia - Kuvia ja kirjoituksia
Savisuti: Saven vaivantaa ja Pensselin vetoja
Elegia: Kello viiden tee - Syanidilla, kiitos.
Millam: Possun omat sivut

Su 5.10. osallistuneet:

Itkupilli: bOheMiaN *iTkuPiLLi* ~ LiFeStyLe
Virpi: Virpi
SusuPetal: Susupetal in English
Jouni: Jouni Petro

Ti 7.10. osallistuneet:

Leijonainen: Leijonainen
Holle: Neulaset Jonossa

Su 12.10. osallistuneet:

Anna: Ajatuksia kuvataiteesta