14. haasteen aihe: Syksyn värit

Tulkitkaa!

Hei!

Luova Lauantai on taas täällä! Kesätauosta tuli pidempi kuin osasin aavistaa, mutta inspisblogia olisi ollut mahdotonta päivittää ilman omaa nettiyhteyttä, joten oli ikävä kyllä pakko olla vielä näinkin pitkään tauolla. Nyt olen netin saanut ja haasteiden antaminen ja muiden töiden tutkiminen voi jatkua. Ainakin itse olen innoissani, toivottavasti tekin! Yritän päivittää blogia niin usein kuin pystyn.

Mukaan toivotaan aina ihan uusia osallistujia ja blogeja. Itse toivoisin lisää myös käsin tehtyjä juttuja, ei sillä ettenkö kaikkia töitä arvostaisi kovasti. Käsin tehdyissä vain on jokin oma määrittelemätön viehätyksensä. Ja niitä on tosi mukava väkertää!

Syysterkuin Elean

P.S. Myönnän, ettei syksyn ensimmäinen aihe loista omaperäisyydellään, mutta pyydän muistuttaa, että aihevalintoihin voi jokainen vaikuttaa antamalla aihe-ehdotuksia. Ja jotenkin ainakin itse haluaisin vielä syksystä nauttia ja tehdä jotain syksyistä. Jokaisesta aiheesta voi keksiä mahtavan idean, niin ainakin itse uskon.


Tutut vanhat ohjeet lyhyesti (lisää löytyy sivupalkista):

Toteutustapa, tyyli ym. ovat vapaita, mutta lue säännöt huolella blogin vasemmasta reunasta.Voit osallistua siis vaikkapa piirroksin, maalauksin (sekä maalaukset että piirrokset voi toteuttaa tietysti yhtä lailla tietokoneella kuin käsin), veistoksin, tietokonegrafiikalla, sarjakuvalla, kollaasilla tms.
Tavallisilla valokuvilla ei voi osallistua, vaan täällä keskitytään muuhun kuvataiteeseen. (Valokuvan täytyy olla muokattu siten, että muokkauksen huomaa hyvin selvästi, niin ettei kuva enää näytä valokuvalta, jotta sillä voi osallistua Luovaan lauantaihin. Tämä siksi, että valokuville on oma Valokuvatorstainsa.) Työn täytyy tietenkin olla sinun tekemäsi, vaikka esim. kollaasissa voi käyttää muiden tekemiä osia.

Toteuta ideasi kahden viikon sisällä haasteen julkistamisesta ja julkaise valmiin työn kuva blogissasi. Lisää sitten suora linkki (permalinkki) siihen tämän haasteen kommenttiosioon. Vuodatuksessa pääset merkinnän omalle sivulle klikkaamalla työsi postauksen otsikkoa.
Bloggerissa staattinen osoite on yleensä postauksen lopussa, voit klikata esimerkiksi päivämäärää. Jos postaus aukeaa uudelleen yksinään, tarkka osoite löytyy osoiteriviltä, josta sen voi kopioida hiiren vasemmalla napilla kommenttilootaan.

Linkkien siirtymiseen varsinaiseen postaukseen voi mennä jonkin aikaa, joten älä säikähdä, jos sitä ei heti ehditä linkittää.


La 29.9. osallistuneet:

Su 30.9. osallistuneet:
Ma 1.10. osallistuneet:
Ti 2.10. osallistuneet:
Ke 3.10. osallistuneet:
To 4.10. osallistuneet:
Pe 5.10. osallistuneet:
7.10. osallistuneet:
9.10. osallistuneet: