Ihan alkuun toivotan oikein hyvää joulua teille kaikille! Olen iloinen, että te kaikki osallistutte Luovaan Lauantaihin aina kun voitte. Minulle on todella suuri ilo kierrellä katselemassa töitänne.

 

Minulle tämä on sellainen luovuuden keidas, jossa jokaisen osallistujan työ herättää ajatuksia ja ideoita. Ja siitähän luovuudessa on myös kyse - nauttia toisten ideoista ja ehkä myös sitä kautta saada omia.

 

Ajattelin kerrankin olla ajankohtainen ja seuraava haaste onkin MINUN JOULUNI. Kuvaile jouluasi (tai jonkun muun joulua) kuvalla. Jouluja on monenlaisia ja sinä olet vapaa luomaan jonkinlaisen tai jonkun joulun. Käytä vapauttaisi tai kuvaa oma joulusi!

 

Pääasia on, että luot. Tavalliset valokuvat sopivat valokuvahaasteisiin, Luovan Lauantain idea on luoda. Valokuva(t) voi(vat) toki olla pohjana, mutta selkeät valokuvat sopivat paremmin monien muiden haasteblogien aiheisiin. Oikeassa sivupalkissa on enemmän osallistumisohjeita.

 

Osallistumisaikaa on tuttuun tapaan kaksi viikkoa. Seuraava haaste julkaistaankin sitten ensi vuoden puolella la 7.1.2012.

 

Muistathan, että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa haasteisiin. Jos sinulla on ideoita haastesanaksi, -kuvaksi tai vaikka -videoksi, niin vinkit ovat tervetulleita. Voit laittaa ehdotuksesi osoitteeseen syanid@hotmail.com

 

Toki kaikenlaista muutakin palautetta saa laittaa!

 

Terv. Elegia

 

 

VALMIIT TYÖT:

 

Leovi

Merike

Liplatus

SusuPetal

Elegia

Aina

Hanne Virtauksesta

Leovi

Holle