Kiitos jokaiselle joka osallistui sumu-haasteeseen! Oli ilo kierrellä katselemassa töitänne jotka taas kerran olivat niin hienoja ja erilaisia!

Luova lauantai on toiminut nyt vähän yli viisi vuotta. Tosi hauskaa,että haasteblogi on pysynyt pystyssä vaikka ihmiset sen takana ovat vaihtuneet,välillä nopeaankin tahtiin. Jos haluat käydä kurkistamassa niin ensimmäinen postaus on täällä. Toivottavasti olette mukana jatkamassa tätä taiteen tekemisen tapaa vielä ainakin toiset viisi vuotta ja pidempäänkin! Oli hieno idea alottaa tämä blogi aikoinaan!

Elegia on niin kaukana ettei pääse sieltä ollenkaan käsiksi vuodatuksen blogeihin ja niin laitan,savisuti, tällä kertaa seuraavan haasteen. Olen ihastunut joihinkin Saima Harmajan runoihin ja tässä tulee nyt yksi,kohta ajankohtainen runo haasteeksi. Hän on kirjoittanut runon vuonna 1931. Toivon,että runo innostaa meitä kaikkia luovaan tomintaan seuraavien kahden viikon aikana.

Haaste on voimassa pari viikkoa ja seuraava haaste ilmestyy tänne josskin vaiheessa  perjantaina tai lauantaina, marraskuun 25-26. päivinä. Ohjeet varmasti jo muistatkin mutta jos jotain on unohtunut niin voit tarkastella niitä tuolta sivupalkista.JÄÄTYVÄ JÄRVI

Tänä yönä jäätyy järvi.
Vesi tuskin liikahtaa.
Kuun valkean paisteen alla
on kuolemanhiljaa maa.
Vain mykässä vartiossa
puut seisovat pimennossa,
puut pitkine varjoineen.
Ja kaukana koira haukkuu.
Se on hirveä koira, se haukkuu
sysimustaan pimeyteen.
- Tänä yönä jäätyy järvi.
Kuu pysähtynyt on.
Pidä kädestäni kiinni,
sinä Tajuamaton.


 
Tekemisen iloa jokaiselle!

 

VALMIIT  TYÖT:

Leovi

Holle

Birgitta

SusuPetal

Liplatus

TeeTee

Miiwi

Marjattah

Kiirepakolainen

Aino