Virpi kysyi kommenttiosastolla, milloin haasteet jatkuvat.

Inhoan itseäni, kun joudun kirjoittamaan tämän, mutta olen päättänyt lopettaa tämän blogin pitämisen. Nautin siitä ja haluaisin jatkaa, mutta aikani ei riitä. Vapaa-aika ja opiskelu haukkaavat ajastani liian suuren osan, erityisesti tänä syksynä.

Olen nauttinut tämän blogin pitämisestä koko Luovan Lauantain olemassaolon ajan, ja toivonkin nyt, että jos joku teistä lukijoista innostuisi, voisin luovuttaa blogini jollekin muulle salasanoineen kaikkineen. Sinä, joka tykkäät kuvataiteesta ja haluaisit innostavien haasteiden jatkuvan, ota yhteyttä vaikka ensin kommenttilootaan!

Blogin pitäminen ei sinänsä vie paljon aikaa, ja lauantaisin myös työssäkäyvillä ihmisillä on yleensä aikaa tehdä tällaista harrastushommaa. :) Blogiin voisi myös tulla muita moderaattoreita, ja tätä haasteblogia saisi kehittää ihan itse haluamaansa suuntaan - minä en enää blogin kulkua johtaisi, vaan se henkilö, joka (toivottavasti) innostuu tästä. Toivottavasti joku tällainen sopiva henkilö löytyisi!

Mielestäni Luovalle lauantaille olisi kaikesta huolimatta tilausta Blogistanissa. On paljon ihmisiä, jotka nauttivat kuvien tekemisestä. Blogia voisi myös mainostaa aktiivisemmin, jotta se saisi lisää osallistujia.

Olen kyllä pahoillani, kun joudun tällaisia uutisia kertomaan.

Toivottavasti asiasta tulee keskustelua täällä kommenteissa myös. Haluaisitteko blogin toiminnan jatkuvan? Mihin suuntaan blogia haluaisitte kehitettävän, jos se jatkuu? Jne.

Hieman surumielisin terveisin, mutta kaikesta huolimatta hyvää syksyä toivottaen
    Elean