26. haasteen aihe: Talvipalatsi

Tämänkertainen aihe on kunnianosoitus edesmenneelle akateemikko Paavo Haavikolle, mutta töiden ei mitenkään tarvitse liittyä häneen tai hänen tuotantoonsa. Hän kirjoitti kuitenkin runokokoelman Talvipalatsi, joka nimellään vie ajatukset lähestyvään vuodenaikaan. Mitä Sinulle tulee mieleen sanasta "talvipalatsi"? Työn iloa!

Viimekertaiseen haasteeseen tuli 11 vastausta, mikä on suunnilleen blogin keskitasoa. Eri työtapojen runsaus oli ilahduttavaa. Toivon jälleen monia ja monenlaisia tulkintoja. Mitä mieltä olette?

18.10. osallistuneet:

19.10. osallistuneet:
20.10. osallistuneet:
21.10. osallistuneet:
22.10. osallistuneet:
26.10. osallistuneet:
27.10. osallistuneet:

Ohjeet lyhyesti:

Toteutustapa, tyyli ym. ovat vapaita, mutta lue säännöt huolella blogin reunasta. Voit osallistua siis vaikkapa piirroksin, maalauksin (toteuttaa voit yhtä lailla tietokoneella kuin käsin), veistoksin, tietokonegrafiikalla, sarjakuvalla, kollaasilla tms.
Tavallisilla valokuvilla ei voi osallistua, ellei kuvaa ole rajusti muokattu - siten, ettei kuva enää näytä valokuvalta. Työn täytyy tietenkin olla sinun tekemäsi, vaikka esim. kollaasissa voi käyttää muiden tekemiä osia.

Toteuta ideasi kahden viikon sisällä haasteen julkistamisesta ja julkaise valmiin työn kuva blogissasi. Lisää sitten suora linkki siihen tämän haasteen kommenttiosioon.