3. haasteen aihe: Parasta joulussa

Toivottavasti tällainen aihe innostaa tekemään.. ;) Tulkinta on sinun! Aikaa on aatonaattoon, eli 23.12. asti.

Ohjeet lyhyesti:

Toteutustapa, tyyli ym. ovat vapaita, mutta lue säännöt huolella blogin vasemmasta reunasta.Voit osallistua siis vaikkapa piirroksin, maalauksin (sekä maalaukset että piirrokset voi toteuttaa tietysti yhtä lailla tietokoneella kuin käsin), veistoksin, tietokonegrafiikalla, sarjakuvalla, kollaasilla tms. Tavallisilla valokuvilla ei voi osallistua, vaan täällä keskitytään muuhun kuvataiteeseen. (Valokuvan täytyy olla muokattu siten, että muokkauksen huomaa hyvin selvästi, niin ettei kuva enää näytä valokuvalta, jotta sillä voi osallistua Luovaan lauantaihin.) Työn täytyy tietenkin olla sinun tekemäsi, vaikka esim. kollaasissa voi käyttää muiden tekemiä osia.

Toteuta ideasi kahden viikon sisällä haasteen julkistamisesta ja julkaise valmiin työn kuva blogissasi. Lisää sitten suora linkki (permalinkki) siihen tämän haasteen kommenttiosioon. Vuodatuksessa pääset merkinnän omalle sivulle klikkaamalla työsi postauksen otsikkoa.
Bloggerissa staattinen osoite on yleensä postauksen lopussa, voit klikata esimerkiksi päivämäärää. Jos postaus aukeaa uudelleen yksinään, tarkka osoite löytyy osoiteriviltä, josta sen voi kopioida hiiren vasemmalla napilla kommenttilootaan.

Linkkien siirtymiseen varsinaiseen postaukseen voi mennä jonkin aikaa, joten älä säikähdä, jos sitä ei heti ehditä linkittää.

Osallistujien linkit on nyt päivitetty, pahoittelen, että se kesti. Tervetuloa mukaan, uudet osallistujat!

Taiteilun iloa ja nautintoa ja oikein mukavaa ja tunnelmallista joulua! :)


P.S. Jos sinulla on joku hyvä aihe-ehdotus seuraavaksi aiheeksi, voit jättää myös sen kommenttilootaan. Kiitos! :)

Lauantaina 16.12.06 osallistuneet:


Sunnuntaina 17.12.06 osallistuneet:

Maanantaina 18.12.06 osallistuneet:

Tiistaina 19.12.06 osallistuneet:

Keskiviikkona 20.12.06 osallistuneet:

Torstaina 21.12.06 osallistuneet:

Näkymätön tyttö: Näkymätön tyttö