Olipa taas hienoja Sieluja jokaisella! Kiitos kaikille osallistujille!

Seuraava ja tällä erää viimeinen haasteeni Luovaan lauantaihin on KYLLÄISYYS. Mitä kylläisyys merkitsee sinulle ja miten tekisit taidetta aiheesta? Työn tekotapa on vapaa, sääntöjä voit vilkaista sivupalkista.

En luovu tästä tehtävästä siksi että olisin jo tosi kyllästynyt vaan on hyvä kun vetäjä välillä vaihtuu niin haasteetkin monipuolistuvat. On ollut tosi mielenkiintoista ja mukavaa vetää Ll-blogia ja mielelläni olen mukana jatkossakin tekemässä taidetta annetuista aiheista. Oma tekeminen jäi viime aikoina täällä vähemmälle, yritän jatkossa vastailla enemmän näihin haasteisiin. Uusi Luovan lauantain vetäjä on Tuulentukka! Toivotetaan hänet tervetulleeksi! Hän ei ole yökyöpeli ja illanvirkku kuten allekirjoittanut, niimpä haasteet ilmestyvät tänne lauantaisin aamulla. Kahden viikon päästä on jouluyö joten jätän Tuulentukan päätettäväksi haluaako hän laittaa silloin uuden haasteen vai onko tämä voimassa aina joulun ja vuodenvaihteen yli.

Kiitos kaikille jotka olette olleet mukana! Hienoa kun olemme saaneet uusia taitajia joukkoomme viimeisen vuoden aikana! Toivon että moni heistä, vanhoja tekijöitä, jotka ovat osallistujalistalla tulevat vielä mukaan vastaamaan haasteisiin! Nyt jätän ohjat Tuulentukalle!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heips!

Kiitos teille tervetulotoivotuksistanne. LL-haastepostaus jatkuu samalla tavalla jatkossakin. Uusi haastepostaus tulee parin viikon päästä, 25.12. la-aamuisin ja kestää 2 viikkoa.

Hauskoja hetkiä luovuuden parissa, toivottaa uusi LL-vetäjä Tuulentukka :)

 

Powered by Linky Tools

Click here to enter your link and view this Linky Tools list...